Alltså, hej. Vädret är så asnice, så det finns bara inte. Älskar livet för en liten stund där. 
Har egentligen inget vettigt att skriva,    bara att ikväll är det kalas för min bror som fyller 22. Då kommer det lite kusiner hit och vi ska typ grilla, mysa och bada tunna. Mhm. Såna här kvällar är perfekta. Har också bakat kladdmuffins, fast vet inte om de blev riktigt så kladdiga som de blev senast, men ah det blir nog perfa. 
Alltså, imorse, blev jag så skitglad att jag kunde åka hem tidigt, så jag tog bussen tio över tio, och kom hem vid tjugo i 11. Så kom jag på att just det mamma och pappa är inte hemma, men antog att de hade lagt ut nycklarna, som de alltid gör. Men just idag. Hade de inte gjort det. Och jag ringde och ringde. Ringde typ sönder deras telefoner. Men såklart hade de stängt av dem för att de va på begravning. Så där satt jag tills klockan blev kvart över 12. Kul liv. Hungrig var jag också. Och kissig. Så nu känner jag att det är dags att skaffa en egen nyckel...
Iaf. Veckorna går så fort nu och snart är det sommarlov, och det ska bli så skönt. Fast.. Är jag typ den enda som inte fått sommarjobb eller!?  Aja. Får försöka överleva efter sommaren på något annat sätt. 
Nu ska jag börja göra mig iordning och lite sådant. Häjdå, ha de gottgott. 
 
 
här får ni två mysbilder från igårkväll